زیتون پرورده چطور تهیه می شود؟

مواد لازم برای تهیه زیتون‌پرورده:

 

 

 

نصف فنجان روغن زیتون، معادل پنجاه گرم.
نعناع و ترخون خردشده (بسیار ریز خرد شود)
نصف فنجان معادل سه قاشق غذاخوری.

 

 

یک فنجان پسته آسیاب شده، معادل 70 گرم
یک فنجان بادام آسیاب شده، معادل 70 گرم.

 

 

یک فنجان رب انار، معادل 200 گرم
یک فنجان گردو آسیاب شده، معادل 70 گرم.

 

 

دو حبه سیر، معادل نصف قاشق غذاخوری سیر رنده شده
به دلخواه می‌توان مقدار سیر را کم یا زیاد کرد
زیتون شور، بدون هسته نیم کیلوگرم.

 

 

یک قاشق غذاخوری سرکه، معادل 12 گرم.
قاشق مخصوص سرو بستنی(اسکوب ساز) برای تزئین زیتون‌پرورده.

روش تهیه:

یک فنجان گردو، بادام و پسته آسیاب شده، نصف فنجان روغن زیتون

یک فنجان رب انار، نصف فنجان نعناع و ترخون خردشده

یک قاشق غذاخوری سرکه و دو حبه سیر رنده شده را با هم مخلوط می‌کنیم.

 

زیتون شور بدون هسته را حلقه‌حلقه می‌کنیم و با مواد اخیر مخلوط می‌کنیم

تا آماده مصرف شود. زیتون‌پرورده را می‌توان تا یک هفته در ظرف شیشه‌ای

دربسته در یخچال نگه داشت (بدون آنکه طعم آن عوض شود).

 

با قاشق مخصوص بستنی (اسکوب ساز)، یک اسکوب از زیتون‌پرورده

را در یک ظرف پایه‌دار گذاشته، کمی پودر پسته روی آن می‌پاشیم.

داخل دو عدد زیتون بدون هسته، دو دانه انار گذاشته و آن‌ها را کنار

زیتون‌پرورده گذاشته تا آماده پذیرایی شود.

 

منبع: آیه های انتظار

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.