طرز تهیه ته چین قارچ

مواد لازم:

    برنج : 4 پیمانه
    ماست: یک لیوان
    زعفران: یک قاشق چای‌خوری
    زرشک: یک قاشق غذاخوری
    مرغ: 300 گرم
    پیاز: یک عدد
    قارچ: 100 گرم
    زرده تخم‌مرغ: 3 عدد
    شکر: یک قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    روغن مایع: نصف لیوان

آشنایی با روش تهیه ته چین قارچ

طرز تهیه:

1. ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید.

2. بعد از این‌ که مرغ پخته و خنک شد استخوان‌های آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.

3. در یک ماهی‌تابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید.

4. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید.

5. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید.

6. برنج آب‌کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید.

7. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید.

8. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید.

9. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید.