طرز تهیه خورش اسفناج و ماش

خورش اسفناج و ماش یکی از خورش های سنتی استان گلستان است که به دلیل استفاده از اسفناج و ماش بسیار مقوی بوده و سرشار از ویتامین های مختلف است.

مواد لازم:

    گوشت گوساله (تکه شده): 400 گرم
    پیاز (نگینی ریز شده): 2 عدد
    اسفناج (ریز شده): 2 کیلو
    ماش: یک و یک دوم پیمانه
    نمک: به مقدار لازم
    رب انار: به مقدار لازم
    سیر (سرخ شده): چند عدد (در صورت تمایل)

 غذاهای محلی؛ گلستان، یزد و آذربایجان شرقی
 
طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت را با پیاز تفت دهید و کمی آب روی آن بریزید و بگذارید در حدود یک ساعت بپزد. بعد از یک ساعت ماش را به گوشت اضافه کنید و بعد از یک ربع، اسفناج خرد شده را تفت دهید و به غذا اضافه کنید.
 
2. بعد از پخت همه مواد، در نیم ساعت آخر نمک و رب انار را به همراه سیر سرخ شده به خورش اضافه کنید. وقتی غذا جا افتاد با برنج سرو کنید.