طرز تهیه میت بال استروگانف

مواد لازم:
 

    گوشت (چرخ کرده): 350 گرم
    مرغ (چرخ کرده): 350 گرم
    نان خشک (پودر شده): یک پیمانه
    شیر: سه چهارم پیمانه
    تخم مرغ: یک عدد
    پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): یک دوم ق چ
    روغن: 2 الی 3 ق س

مواد لازم سس:
 

    پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
    قارچ (خرد شده): 240 گرم
    سیر (ریز خرد شده): یک حبه
    کره: 3 ق س (در صورت تمایل)
    آرد: 4 ق س
    آب مرغ: 4 پیمانه
    خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
    خامه ترش یا ماست: 2 ق س
    برگ جعفری تازه (خرد شده): به مقدار لازم
    شبت تازه (خرد شده): به مقدار لازم
    روغن: یک و یک دوم ق س

 2 نوع غذای خوشمزه مخصوص مبتدی ها
 
طرز تهیه:
 
1.    شیر را روی نان خشک پودر شده بریزید. گوشت چرخ کرده، مرغ چرخ کرده، تخم مرغ و پیاز ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
 
2.    مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید.
 
3.    گلوله های کوچکی از مخلوط به دست آمده جدا کنید.
 
4.    روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. قلقلی ها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
 
5.    برای تهیه سس، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز، نمک و فلفل سیاه را حدود 3 قدیقه در روغن تفت دهید. قارچ و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ کاملا بخار شود.
 
6.    آرد را اضافه و مخلوط کنید. در صورت تمایل 3 قاشق سوپ خوری کره اضافه کنید.