طرز تهیه جوجه کباب با لیموی تازه

مواد لازم:

    سینه مرغ: 4 عدد (حدود 900 گرم)
    لیمو شیرازی (آب گرفته شده): 5 عدد
    نمک: یک دوم ق س
    زیره: یک دوم ق س
    فلفل قرمز (پودر شده): یک ق س
    گشنیز (خرد شده): یک چهارم پیمانه
    سیر (ریز خرد شده): یک حبه
    فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد
    فلفل دلمه ای سبز: 2 عدد
    پیاز: یک عدد

 
 جوجه کباب لیمویی

روش تهیه:

1.    ابتدا آب لیمو ترش ها را گرفته در ظرف مناسبی بریزید. نمک، زیره، فلفل قرمز پودر شده، گشنیز و سیر ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.

2.    سینه مرغ را به قطعات کوچک برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید. مخلوط چاشنی را روی تکه های مرغ بریزید.

3.    در ظرف را قرار داده و آن را تکان دهید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و سپس به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا مرغ طعم دار شود.

4.    در این فاصله فلفل های دلمه ای و پیاز را خرد کنید.

5.    مرغ طعم دار شده، فلفل دلمه ای و پیاز را به سیخ کشیده و در گریل با حرارت متوسط قرار دهید و حدود 5 الی 7 دقیقه هر طرف آنها را کباب کنید.

6.    پس از گریل شدن مرغ آن را از روی گریل برداشته و آب لیمو ترش روی آنها بریزید و سرو نمایید.