طرز تهیه کیک سیب نروژی

این کیک معروف ترین دسر در کشور نروژ میباشد که در سایر کشور ها هم از محبوبیت زیادی برخوردار است.

0 76

کیک سیب نروژی/ این کیک معروف ترین دسر در کشور نروژ میباشد که در سایر کشور ها هم از محبوبیت زیادی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد الک شده : ۲ فنجان
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
کره : ۱ دوم فنجان
نمک : ۱ چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده : ۱ عدد
آب : ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند : ۱ دوم فنجان
وانیل : ۱ چهارم قاشق چایخوری

::مواد لازم برای داخل کیک::
سیب بزرگ : ۳ عدد
شکر : ۱ چهارم فنجان
رنده پوست لیمو ترش : ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه کیک سیب نروژی:

+ سیب ها را پوست کنده و به ورقه های نیم سانتیمتری بریده و با شکر و پوست لیمو و آب لیموترش بپزید

+ وقتی پخت، آن را آبکش کنید و بگذارید کاملا” خنک شود

+ کره را داخل مواد خشک نموده و با نوک چنگال مخلوط نمائید و در داخل ذرات آرد مخلوط کنید ولی نباید کره آب شود

+ سپس آب و تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده، مخلوط نمائید و آن را ورز دهید. سپس ۲ سوم از خمیر را در قالب گرد ۲۳ سانتیمتری که قبلا چرب شده بیندازید و آن را با فشار دست به شکل و اندازه قالب باز کنید

+ سپس مایه سیب را روی آن بگذارید. بقیه خمیر را با وردنه باز کنید و به صورت نوارهای دو سانتیمتری ببرید و این نوارها را به صورت حصیرباف روی سیب قرار دهید. سپس آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید

کیک سیب بسیار لطیف و خوش‌طعم است و به خصوص اگر با دارچین و گردو ترکیب شود، طعمی رویایی خواهد داشت.امیدوارم ازین دستور پخت کیک سیب استفاده لازم رو ببرید و بپزید و از خوردنش لذت ببرید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.