طرز تهیه کیک قابلمه ای بدون نیاز به فر

برای درست کردن کیک حتما نیاز نیست فر داشته باشید.امروز برایتان طرز تهیه یک کیک قابلمه ای خوشمزه و عالی را آماده کرده ایم همراه ما باشید.

0 67

مواد لازم :

آرد: ۲ لیوان

شکر: ۱ لیوان

شیریا ماست : سه چهارم لیوان

تخم مرغ: ۳ تا

روغن مایع: یک چهارم لیوان

وانیل: نصف قاشق چایخوری

بیکینگ پور :۲ قاشق چایخوری

نمک: یک پنس (یک پنس یعنی انگشت شصت و اشاره رو ببرید داخل نمک بعد ببندید هر مقدار نمک بین دو انگست موند میشه یک پنس)

برای درست کردن کیک حتما نیاز نیست فر داشته باشید.امروز برایتان طرز تهیه یک کیک قابلمه ای خوشمزه و عالی را آماده کرده ایم همراه ما باشید.

طرز تهیه :

همه مواد رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسن

همه مواد رو حاضر و اماده کنید بعد برید سراغ درست کردن کیک

آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک میکنیم

حتما حتما آردتون رو الک کنید نه به خاطر اینکه آرد گلوله ای داشته باشه یا چیزی توش هست صرفا جهت اینکه آرد هوا بره داخلش و تو پف نهایی کیک خیلی تاثیر داره این مرحله

تخم مرغهارو توی کاسه گود میشکنیم ، وانیل رو اضافه میکنیم ، بهتره نطفه تخم مرغ رو با نوک قاشق بردارید که عطر کیک بهتر بشه بعد به ظرف اصلی منتقل کنید.

بعد شکر و وانیل رو به تخم مرغها اضافه کرده با همزن برقی یا دستی یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه

این مرحله مهمه اگه خوب نزنید کیکتون بوی تخم مرغ میده و پف نمیکنه

پس حتما نباید همزنتون برقی باشه با همزن دستی یا غذاساز هم میشه ولی با همزن برقی یا غذاساز بهترین نتیجه رو میگیرید

بعد روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم

مرحله بعد شیر رو اضافه میکنیم

مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو کم کم به مایع مون اضافه میکنیم با لیسک یا همزن خاموش هم بزنید

چون وقتی شیر و روغن رو اضافه میکنیم یه مخلوط خیلی شل داریم اونوقت وقتی میخواید آرد رو بریزید یکدست کردنش کار سختیه

قابلمه تفلون یا چدن رو بزارید روی حرارت تا خوب گرم بشه حتما زیرش شعله پخش کن بزارید کیکتون نسوزه

وقتی قابلمه ما خوب گرم شد یک قاشق روغن میریزم داخلش و خوب قابلمه رو تکون میدیم تا روغن به دیواره های داخلی برسه و خوب چرب بشه

بعد خمیر اماده شده رو داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو همراه دم کنی روش قرار میدیم .

قابلمه رو روی شعله گاز قرار میدیم ، اول مستقیم میذاریمش روی شعله پلوپز گاز ، ۳۰ ثانیه شعله زیاد ،بعد تا آخر کم ِ کم ، تا ۲۵ دقیقه
حالا سر ۲۵ دقیقه ، یک شعله پخش کن رو میذاریم روی کوچکترین شعله کاملا داغ بشه ، داغ که شد شعله رو کم میکنیم و قابلمه کیک رو فوری انتقال میدیم به اون شعله

از دقیقه ۳۰ میتونید در قابلمه رو بازکنید و پخت اون رو به کمک خلال دندون چک کنید،هرموقع تمیز در بیاد کیک حاضره

اصولا نباید کیک به قابلمه چسبیده باشه ، آروم با قاشق چوبی لبه کیک رو آزاد کنید و یک بشقاب بزرگ سر قابلمه بذارید و قابلمه رو برگردونید.

در ادامه رعایت این نکات مهم و ضروریه.

نکات مهم:

حتما از دم کنی استفاده کنید و گرنه درب قابلمه عرق می کند میچکه روی کیکتون و خمیر می شه

حرارت رو کم کنید مثل وقتی که میخواید برنج بزارید دم بکشه

تا نیم ساعت اصلا و ابدا درب قابلمه رو باز نکنید

برای اندازه گیری آرد پیمانه رو با قاشق از آرد پر کنید نیازی به فشردن آرد با قاشق نیست

هیچ وقت پیمانه رو توی ظرف آرد فرو نکنید

حتما حتما آردتون رو الک کنید این کار باعث میشه آرد هوا بره داخلش و کیفیت کیکمون بالا بره

میتونید جای شیر از انواع اب میوه استفاده کنید یا از یه دونه کافی میکس که توی آب حل کردید استفاده کنید فقط حواستون باشه وقتی داغه به کیک اضافه نکنید بزارید سرد بشه بعد

یا از کشمش و مغز گروی خرد شده توش استفاده کنید.

ا

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.