روش دم کردن زعفران با یخ زعفران خوشرنگ تر و خوش عطرتر

برای خوش رنگ شدن زعفران دم کردن آن را با یخ توصیه می کنیم.

0 48

زعفران یکی از خوش طعم ترین و خوشبوترین ادویه های جهان است.

برای خوش رنگ شدن زعفران دم کردن آن را با یخ توصیه می کنیم.

تکه های کوچک یخ را در ظرفی که پودر زعفران را ریخته اید (ظرف باید شیشه ای باشد ) بریزید

اجازه دهید یخ ها در دمای محیط ذوب شوند ؛ درست همان روندی که باعث رنگ دهی بهتر و کامل زعفران می شود.

این روش بسیار بهتر از دم کردن با روش سنتی آب جوش است.

می توانید این محلول را دریک ظرف دربسته مناسب و بهداشتی در فریزر نگهداری کنید و اطمینان داشته باشید که رنگ آن تغییر نخواهد کرد.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.