طرز تهیه لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

تهیه لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

0 51

مواد لازم برای تهیه لبو پخته خونگی خوش رنگ و خوش طعم

۵ الی ۶ عدد لبو متوسط
۴ قاشق غذا خوری شکر

ابتدا لبوها را خوب و تمیز بدون اینکه پوستشان را بگیریم میشوییم.
داخل‌ قابلمه بزرگی ۴ الی ۵ لیوان آب میریزیم و لبوها رو توش گذاشته و در قابلمه هم میبندیم تا لبوها بپزه.
بعد از ۲تا۳ ساعت لبوها پخته و آب قابلمه کم می شود.

لبوها را از قابلمه بیرون آورده و پوستشان را میکنیم.

لبوها را به هر روش که دوست دارید برش دهید. (من حلقه حلقه کردم)

شکر‌‌ رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.

بعد لبوهای برش داده شده رو داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت میدیم تا آب لبو کاملا غلیظ بشه و به صورت شیره دربیاد.

بعد از حدود یکساعت آب لبو کشیده میشه و بصورت شیره در می آید. حالا میتونیم لبو های خوشرنگ و لطیف و خوشمزه مون رو سرو کنیم.

نوش جان.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.