طرز تهیه تارت نارگیلی مجلسی خوشمزه

تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود.

0 15

در شیرینی تارت نارگیلی خمیر تارت تو قالب پهن میشه و چنگال زده میشه و میره تو یخچال تا مواد نارگیلی آماده شه. دیگه مثه تارت های دیگه خمیر جدا پخته نمیشه.تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود.

مواد لازم:
آرد سفید………..۲تا۳لیوان
پودر شکر………..۲ لیوان
کره………… ۱۵۰ گرم
پودر نارگیل ……… یک و نیم لیوان
پودر پسته ……… برای تزیین
شیر ………. ۳ قاشق غذا خوری
بیکینگ‌پودر………… ۱ قاشق مربا خوری
وانیل ………. ۱ قاشق چایخوری
تخم‌مرغ ……… ۲ عدد کامل برای خمیر
سفیده تخم مرغ ……….۳ عدد برای نارگیل
اردبرنج برای مایع نارگیلی ……… یک قاشق غذاخوری سر پر

طرز تهیه خمیر:

یک لیوان پودرشکر، ۱۵۰ گرم کره (که در دمای اتاق نرم شده است) و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با همزن برقی هم می‌زنیم تا کرم مانند شود.

یک تخم‌مرغ اضافه کرده و هم می‌زنیم و بعد تخم‌مرغ دوم را اضافه کرده و باز هم می‌زنیم و بعد شیر را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

دو لیوان آرد و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، کم‌کم به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم.خمیر را ورز می‌دهیم.

اگر خمیر به دست می‌چسبید، آن قدر آرد اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد.

بعدکمی آرد روی تخته می پاشیم و خمیر را با وردنه به ۲ الی ۳ میلی‌متر باز می‌کنیم.و با قالب‌های شیرینی از خمیر جدا کرده، با کمی فاصله در سینی فر می‌چینیم.و یا می توانیم در قالبهای تارت خمیر را پهن کنیم.

مواد داخل تارتها

سه عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کرده و از ظرف نریزد یک لیوان دیگر پودر شکر را کم‌کم اضافه کرده به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده تخم‌مرغ کشدار شود. سپس یک قاشق غذاخوری سر پر آرد گندم را اضافه کرده، هم می‌زنیم.

نصف قاشق چای‌خوری وانیل و یک و نیم لیوان پودر نارگیل را کم‌کم اضافه کرده، با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه داخل تارتها اماده شود.از مایه نارگیلی روی خمیرهای قالب زده یا داخل تارتها می‌ریزیم و درآخر روی هر شیرینی کمی پودر پسته می‌پاشیم.

از نیم ساعت قبل فر را با حرارت متوسط (۱۷۰درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، و شیرینی ها رو در سینی کاغذ انداخته شده در فر برای مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم تا شیرینی پخته و کمی طلایی شود دقت کنید که هم بالا و پایین فر همزمان روشن شود.

سپس سینی را از فر درآورده تا کمی سرد شودو به راحتی از سینی جدا شوند و درظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.