طرز تهیه هویج پلو زعفرانی ساده خوشمزه و مجلسی با گوشت مرغ

هویج پلو با مرغ یک غذای ایرانی است. این پلو خیلی آسان تهیه می شود و غذای لذیذ و مورد علاقه همه است هویج پلو را با برنج ایرانی طبخ کنید.

0 14

هویج پلو با مرغ یک غذای ایرانی است. این پلو خیلی آسان تهیه می شود و غذای لذیذ و مورد علاقه همه است هویج پلو را با برنج ایرانی طبخ کنید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه
پیاز کوچک ۱ عدد
مرغ ۵۰۰ گرم
هویج متوسط ۴ عدد
خلال بادام یا خلال پسته ۱/۲ پیمانه
کره برای سرخ کردن ۵۰ گرم
شکر ۴ قاشق غذاخوری
زرشک ۱/۳ پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین به مقدار لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه هویج پلو با مرغ خوشمزه:

هویج هارو خلال کنید و با کره سرخ کنید وقتی هویجها نرم شدند خلال پسته و خلال بادام و شکر اضافه کنید و در آخر کمی آبغوره اضافه کنید تا مزه ملس پیدا کنه.

مرغهارو که بهتره تکه هاش کوچیک باشه رو فقط با پیاز ریز خرد شده و نصف استکان زعفران دم شده و نمک بپزید (بدون آب )چون خود مرغ و پیاز آب میندازن و درشو ببندید تا پخته بشه و آبش کشیده بشه و در آخر پخت کمی روغن زیتون بزنید تا براق بشن و کمی تفت بدید با همون روغنی که ریختید .در آخر هم مخلوط رو با برنج قاطی کنید میتونید از زرشک تفت داده شده هم برای طعم و هم برای تزیینش استفاده کنید.

اگر از سیب زمینی و نان برای ته دیگ استفاده کردین هم کنار غذا سرو کنین.

پوست مرغ را حتما بگیرید و بعدآن را بپزید چون بوی نامطبوعی دارد و باعث می شود در غذا بوی خوبی نداشته باشد.

برای خلالی کردن هویج میتوانید از رنده درشت نیز استفاده کنید.

چون در هویج پلو شیره شکر وجود دارد و این شیره به ته دیگ نیز میرسد، احتمال سوختن ته دیگ آن نسبت به دیگر پلوها بیشتر است.به همین دلیل باید زیر اجاق گاز را خیلی کم کنید یا از شعله پخش کن استفاده کنید. که حدود ۴۵ دقیقه ای زمان برای دم کشیدن آن لازم است.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.