دستور پخت کلوچه پرتقالی

آموزش طرز تهیه کلوچه ی پرتقالی همراه ما باشید.

0 22

کلوچه پرتقالی:
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
اب پرتقال ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه

مواد داخل کلوچه:
گردو…کنجد..پودر قند..هل…رازیانه

طرز تهیه کلوچه پرتقالی:
اول اب پرتفال با شکر حل میکنیم بعد روغن مایع بعد تخم مرغ بعدبعد خمیر مایع بعد نمک واخر هم ارد رو اضافه میکنیم اگه ارد به دستتون چسبید به دستتون یه کم روغن بمالین وخمیر رو ورز بدین خمیر رو به مدت ۱ ساعت استراحت بدین بعد استراحت به هر اندازه ای دوست دارین بردارین وخمیر رو باز کنین مواد رو داخلش بریزین ودر فر با دمای ۱۷۰وزمانش ۲۵بزاریدبرای رومالش زرده تخم مرغ زعفرون ویه قاشق چایخوری شیر رومال کنید میتونین کنجد هم روش بپاشین پیشنهاد میدم درست کنین عالیه یادتون باشه موادتون باید به دمای اتاق برسه

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.