مربا بادمجان دارای طعم و مزه بسیار ایده آلی است که پیشنهاد می کنیم نحوه درست کردن مربای بادمجان را از دست ندهید.

0 24

مربای بادمجان

موادلازم:
بادمجان یک کیلو
آب برای شهد مربا یک لیتر
شکر یک کیلو
اب لیمو ترش ۵۰ گرم
وانیل ۳ گرم
اهک ۱۵۰ گرم
پودر پسته دلخواه

مربا بادمجان دارای طعم و مزه بسیار ایده آلی است که پیشنهاد می کنیم نحوه درست کردن مربای بادمجان را از دست ندهید.

روش تهیه :
بادمجانها را نازک پوست بکنید در جایی دیگر اب و اهک را مخلوط کرده هم بزنید تا اهک ته نشین شود اب را در جایی تخلیه کرده و به مدت ۱۲ ساعت بادمجانها را در اب اهک در یخچال نگهداری کنید
سپس اب انها را تخلیه کرده و ۳ بار با اب ساده بادمجانها را بجوشانید و تخلیه کنید در جایی دیگر با اب و شکر شربت درست کنید بادمجانها را اضافه کرده وقتی قوام امد وانیل و آب لیموترش را بیفزایید وقتی خوب پخته شد در جای خنک نگهداری کنید و موقع سرو روی ان را با خلال پسته دیزاین کنید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.