مزاج مواد غذایی

0 28

مزاج ادویه جات

آویشن: گرم و خشک
اکلیل کوهی: گرم و خشک
بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک
برگ_بو: گرم و خشک
پونه کوهی: گرم و خشک
جوز هندی: گرم و خشک
خردل: گرم و خیلی خشک
دارچین: گرم و خشک
فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک
زردچوبه: گرم و خشک
زعفران: گرم و خشک
زنجبیل: خیلی گرم و خشک
زنیان: گرم و خشک
زیره سبز: خیلی گرم و خشک
زیره_سیاه: خیلی گرم و خشک
فلفل سیاه: خیلی گرم وخشک
سماق: سرد و خشک
هل: گرم و خیلی خشک
میخک: خیلی گرم و خشک
گلپر: گرم و خشک
سیاهدانه: گرم و خشک
انیسون: گرم و خشک
گلرنگ: گرم وخشک

مزاج میوه‌جات

سیب: گرم و تر
انار: سرد و تر
به: معتدل
گیلاس: گرم و تر
آلبالو: سرد و خشک
آلو: سرد و تر
زردآلو: سرد و تر
گوجه سبز: سرد و خشک
آلو_سیاه: سرد و تر
آلوقطره_طلا: سرد و خشک
ازگیل: سرد و خشک
انجیر: گرم و تر
زیتون: گرم و خشک
زالزالک: سرد و خشک
انگور: گرم و تر
گلابی: گرم و تر
شفتالو: سرد و تر
موز: گرم و خشک
آناناس: گرم و تر
انبه: گرم و خشک
شلیل: سرد و تر
هلو: سرد و تر
خرما: گرم و تر
نارگیل:گرم وخشک

مزاج صیفی جات

خربزه: گرم و تر
هندوانه: سرد و تر
طالبی: گرم و تر
گرمک: سرد و تر
دستنبو: گرم و تر
خیار: سرد و تر
کدوحلوایی: گرم و تر
گوجه فرنگی: سرد و تر
فلفل_دلمه ای: گرم و خشک
فلفل_سبز: گرم و خشک
کدو خورشتی: سرد و تر
بادنجان: گرم و خشک

مزاج بذرهای ملین

قدومه شیرازی: گرم و تر
تخم_مرو: سرد و تر
خاکشیر: گرم و تر
بارهنگ: سرد و خشک
سرشیر: سرد و تر
اسفرزه: سرد و تر
فرنجمشک: گرم و خشک
تخم_شربتی: گرم و تر
بالنگو: گرم و تر
تخم_ریحان: گرم و تر

مزاج سبزیجات

تره: خیلی گرم و کمی خشک
کلم_برگ: گرم و خشک
گل کلم: گرم و خشک
ریحان: کمی گرم و خشک
جعفری: خیلی گرم و خشک
شنبلیله: گرم و خشک
گشنیز: سرد و خشک
ریواس: سرد و کمی خشک
مارچوبه: گرم و تر
قارچ: سرد و تر
خرفه: خیلی سرد
تربچه: گرم و خشک
پیازچه: گرم و خشک
نعناع: نسبتا گرم و خشک
ترخون: خیلی گرم و خشک
مرزه: نسبتا گرم و خشک
پونه: گرم و خشک
شاهی: گرم و نسبتا خشک
شوید: گرم و خشک
اسفناج: کمی سرد و تر
کرفس: گرم وخشک

مزاج ریشه ها

شلغم: گرم و تر
ترب_سیاه: گرم و خشک
ترب_سفید: گرم و خشک
پیاز: گرم و خشک
سیر: گرم و خشک
سیب_زمینی: سرد و تر
سیب زمینی ترشی: کمی گرم و تر
هویج فرنگی: گرم و تر
کلم قمری: گرم و تر
موسیر: گرم و خشک
چغندر: معتدل و کمی گرم

مزاج حبوبات و غلات

نخود: گرم و خشک
لوبیاسفید: کمی گرم و تر
لوبیاچیتی: گرم و تر
لوبیاقرمز: گرم و تر
لوبیاچشم_بلبلی:کمی گرم و تر
عدس: سرد و خشک
گندم: گرم و تر
جو: سرد و تر
ماش:سرد و خشک
لپه: گرم و خشک
برنج: سرد و خشک

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.