دستور پخت اشکنه

اشکنه یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که به شیوه‌های متفاوتی طبخ می‌شود

0 33

اشکنه یکی از خوراک‌های قدیمی و سنتی است که در زمان قدیم توسط مادر‌ها و مخصوصا مادر بزرگ‌ها زیاد طبخ شده است.

مواد لازم:
۴عدد تخم مرغ
۲عدد سیب زمینی
۲قاشق غذاخوری پر آرد گندم
۵قاشق غذاخوری پیاز داغ
۱ونیم قاشق چای‌خوری زردچوبه
۲قاشق غذاخوری شنبلیله خشک
نمک و فلفل به میزان لازم
۵لیوان آب
گوجه فرنگی

اشکنه با این که غذای ارزانی است اما از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.

طرز تهیه:
یک قابلمه بردارید، پیاز‌ها را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. زردچوبه، آرد و شنبلیله خشک را اضافه کرده و با روغن خوب تفت دهید. مقدار روغن باید طوری باشد که آرد حالت گوله گوله پیدا نکند. مواد را نیز قدری تفت دهید که شنبلیله نسوزد.گوجه را اضافه کرده..
مقداری آب را کم‌کم به قابلمه اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید تا آرد کاملا در آب حل شده و یکنواخت شود. مابقی آب را اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
سیب‌زمینی‌ها را نگینی خرد کرده و به اشکنه اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل اضافه کنید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اشکنه را روی حرارت ملایم با در نیمه باز قرار دهید تا آرد قوام پیدا کرده و سیب زمینی بپزد.
تخم مرغ‌ها را داخل کاسه ریخته و هم بزنید سپس به قابلمه اضافه کرده و مدام هم بزنید تا داخل کل خوراک پخش شود.
وقتی تخم مرغ سفت شد، اشکنه حاضر است. آن را در ظرفی مناسب سرو کرده.

اشکنه یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که به شیوه‌های متفاوتی طبخ می‌شود.پیشنهاد میکنیم این غذای ساده اما بسیار مقوی رو بپزید و در کنار خانواده عزیزتون از خوردنش لذت ببرید.

نوش جان.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.