برای تهیه مربای زرشک ابتدا زرشکها را خوب بشویید و شکر را لابلای زرشکها بپاشید.

0 17

مربای زرشک به دلیل مزه ملسی که دارد خوشمزه و همه پسنده.که برای وعده صبحانه گزینه مناسبی است.

مواد لازم:
زرشک تازه: ۸۰۰ گرم
شکر: ۹۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
هل: نصف قاشق چایخوری
آب: جوشیده ولرم: دو لیوان

طرز تهیه مربای زرشک:
زرشک را پاک کرده و خوب بشویید.بهترین راه برای شستن زرشک این است که زرشک را در صافی ریخته و صافی را در کاسه‌ای پر از آب سرد بگذارید تا شن و سنگ موجود در زرشک کاملاً در آب ته نشین شود. سپس زرشک‌ها را آبکش کنید و به آرامی شست و شو دهید.
نیمی از شکر را لابه لای آنها بپاشید و به مدت ۴ یا ۵ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم زرشک‌ها با شکر مخلوط و مزه دار شوند.باقیمانده شکر را با آب جوشیده ولرم و آب حاصل از زرشک و شکر مخلوط کنید، داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد.
بعد از مدتی که مربا ی شما آماده شد هل و وانیل آن را اضافه کنید و بعد از روی شعله برداشته و آن را به کناری بگذارید تا سرد شود و
سپس در ظرفی که می‌خواهید نگهداری کنید بریزید.مربای زرشک را به عنوان مربای پاییزی می شناسند.

مربای زرشک بعد از دو تا سه روز که در یخچال نگهداری کردید قابل  استفاده است.

نکته:

یکی از شایع‌ترین علل شکرک زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. البته اگر به اندازه کافی حرارت ندیده و نجوشیده باشد امکان کپک زدن خواهد داشت پس به زمان جوشیدن مربا کاملا دقت کنید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.