طرز تهیه مسقطی انار مخصوص شب یلدا

مسقطی که جزو شیرینی های سنتی ایرانی محسوب میشه توی طعم ها و شکل های متنوعی تهیه میشه.

0 20

مسقطی انار یک دسر عالی برای شب یلدا. در ادامه با ما همراه باشید با اموزش طرز تهیه مسقطی انار خوش طعم و خوش عطر.

مواد لازم برای مسقطی انار :
شکر ۲پیمانه
نشاسته ۸ قاشق غذاخوری
گلاب نصف پیمانه
آب انار ۴ لیوان
کره ۴۰ گرم
دانه انار به مقدار لازم

مسقطی که جزو شیرینی های سنتی ایرانی محسوب میشه توی طعم ها و شکل های متنوعی تهیه میشه.
شما می تونید مسقطی انار این شیرینی شب یلدا رو خودتون توی خونه تهیه کنید و ازش لذت ببرید. توی این مطلب طرز تهیه مسقطی انار ساده و خوشمزه مخصوص شب یلدا رو براتون آماده کردیم.

ابتدا ۸قاشق نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم. در قابلمه بزرگی باقی آب انارها رو به نشاسته اضافه میکنیم و هم میزنیم.قابلمه روی گاز میزاریم و مرتب هم میزنیم تا موادمون غلیظ بشه.
کمی شکر که به ترشی و شیرینی آب انار بستگی داره به نشاسته اضافه میکنیم .مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه. دراین مرحله گلاب رو هم اضافه کرده و همچنان مرتب هم میزنیم تا مایه مسقطی شفاف بشه.در اخر کار کره را هم اضافه کرده.مسقطی انار را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید. قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. مسقطی انار را می توان با پودر شکر، خلال پسته، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کرد. مسقطی انار خوشمزه یلدایی شما آماده است.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.