دستور تهیه کرم لبو دسر پاییزی و زمستانی مناسب شب یلدا
دسر کرم لبو پاییزی یک دسر خوشمزه که با لبو درست میشه این دسر توی پاییز و زمستان خیلی خوشمزه هست.
کرم لبو دسری خوشمزه و خوشرنگ فصل پاییز و زمستانه. با این دسر از خواص لبو بهره مند خواهید شد.
پوره لبوی پخته شده سه چهارم لیوان
شیر یک و نیم لیوان
خامه صبحانه نصف پاکت
شکر پنج قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری
یک دسر خوشمزه که با لبو درست میشه این دسر توی پاییز و زمستان خیلی خوشمزه هست و میتونین با این دسر از مهمان هاتون در شب یلدا پذیرایی کنید.
ابتدا پودر ژلاتین را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت غیر مستقیم با بخار کتری (روش بن ماری) حل کرده و تا خنک شدن کامل کنار میگزاریم.
خامه شکر و شیر را باهم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدیم تا کاملا حل بشن.
وقتی شکر خوب در شیر حل شد از روی حرارت بر میداریم و پودر ژله بن ماری شده و پوره لبو را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم.بعد داخل قالب ریخته و در یخچال تا زمانیکه (حدود ۵ساعت ) خودش را بگیرد قرار می دیم.
در آخر از قالب درمیاریم و تزیین می کنیم.
نوش جان