دستور پخت کلم پلو مجلسی با گوشت تکه ای

برای پخت کلم پلو هشتصدگرم‌ کلم روبعداز شستن خردکردم وهمونطورکه خیس بود درظرفی ریختم‌ ودرب ظرف روگذاشتم‌

0

کلم پلو.کلم‌ پلو غذایی بسیار خوشمزه و اشتها اور است اما طرز تهیه و روش پخت آن با کلم پلو شیرازی متفاوت است.
البته نه ازنوع شیرازیش

کلم هشتصدگرم‌

پیاز بزرگ یک عدد

گوشت خورشتی 400 گرم

برنج چهار پیمانه

نمک فلفل زرد چوبه زغفران به میزان لازم

کاری پلویی وگردلیمو نصف ق چایخوری

رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کلم :
برای این غذا هشتصدگرم‌ کلم روبعداز شستن خردکردم وهمونطورکه خیس بود درظرفی ریختم‌ ودرب ظرف روگذاشتم‌ تاروی شعله یه مقدارنرم بشه.
پیازرو نگینی کردم‌ ودرروغن سرخ کردم وبهش چهارصدگرم‌گوشت تکه ای خورشی اضافه کردم وتفت دادم.
وقتی رنگ‌ گوشتهابرگشت وآبش کشیده شدبهش ادویه،کمی رب گوجه که البته بایدخیلی کم باشه وزردچوبه اضافه کردم وبامقداری اب گذاشتم‌ تابپزه.

حالا درظرف کلم هاروبرداریدوقتی یه مقدار نرم‌شد بهش کمی روغن اضافه کنید و در روغن کمی تفت بدید و بعدبهش زعفران اضافه کنید مقدارزعفران هم‌بستگی به خودتون داره.هرچی دست و دلبازتر باشید غذای خوشرنگتری خواهید داشت.

درآخروقتی گوشت خوب پخت و آبش کم‌شدکلم هاروبریزیدتوش وبزاریدتایه کم‌ باهم‌بپزه وطعمهاش تو خوردهم برن.
من برای این‌مقدارموادچهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالاتوی قابلمه برنج‌روبریزیدوروش هم از موادتون روی موادکلم‌وگوشت مجدداکمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی وگردلیموپاشیدم و اینکار رو تا آخر ادامه دادم‌ تابرنج ومواد تموم شه.
دیگه فقط بایدبزاریدتااین غذای خوشمزه دم بکشه.درآخرهم روش کره آب شده بریزیدکه خوشمزگیش چندبرابرشه

نوش جان.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.