دستور پخت مربای انجیر خانگی

طرز تهیه مربای انجیر خانگی خوش آب و رنگ
0 32

.برای پخت مربای انجیر عالی، در این بخش از سایت پاسخگویان با ما همراه باشید.

دستورمربای انجیر:

طرز تهیه مربای انجیر به صورت مرحله به مرحله و نکات مهم و کاربردی

انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود
.
زیر قابلمه رو خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم
.
بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.