طرز تهیه پودر پاپریکا در خانه

برای تهیه پودر پاپریکا از فلفل دلمه ای قرمز استفاده میکنیم.

0

برای تهیه پودر پاپریکا از فلفل دلمه ای قرمز استفاده میکنیم. فلفل دلمه ای قرمز را میتوانید از سبزی و میوه فروشی ها تهیه کنید.
بعد از تهیه فلفل دلمه ای ها آنها را خوب شسته و خشک کنید فلفلها را حلقه ای خورد کرده .سعی کنید دونه های فلفل را از آن جدا کنید.
میتوانید حلقه های فلفل رو توی آفتاب روی توری پهن شده روی زمین بچینید و منتظر بمانید تا خشک شود

میتوانید داخل فر هم این فلفل ها را خشک کنید به این ترتیب که حلقه های فلفل را روی سینی شبکه ای فر بچینید میتوانید برای تمیزی کار هنگام خشک شدن و آب چک کردن فلفلها یک ورق آلومینیوم داخل کف فر پهن کنید.
فر را روی 120 درجه سانتيگراد بگذارید. بستگی به مدل گاز و فر شما دارد که درجه بندی فر به چه نحوی باشد بنابراین خودتان درجه حرارت فر را تنظیم نمایید.3ساعت زمان نیاز دارید تا خشک شدن کامل فلفلها.
هرچه درجه حرارت فر کمتر باشد پودر پاپریکای قرمز و خوش رنگتری خواهید داشت.
وقتی فلفلها به خوبی خشک شدند از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن آسیاب کنید تا خوب پودر شوند و در بطری های شیشه ای نگهداری کنید.

پودر پاپریکای شما آماده است.یک پودر پاپریکای خانگی سالم دارید که از نظر اقتصادی هم بسیار به صرفه تر از نوع بازاریش است.

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.