دستور پخت بال و کتف تنوری خوشمزه و لذیذ

بال و کتف تنوری / بال های مرغ را به دو قسمت کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید.

0

بال و کتف تنوری

مواد لازم:

فلفل قرمز خردشده…….. 5 عدد
بال و کتف مرغ ……۴ عدد
سیب زمینی کوچک………. 300 گرم
قارچ…………. 200 گرم
زیره پودر شده………….. یک قاشق چایخوری
سیر ریز خردشده………….. ۲ حبه
روغن زیتون…………… ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز پودرشده………….. یک قاشق چایخوری
برگ رزماری………….. ۴ الی ۵ عدد
سیر درسته……….. ۲ بته
فلفل سیاه پودر شده………… یک دوم قاشق چایخوری
نمک……… یک قاشق چای خوری

طرز تهیه:

بال های مرغ را به دو قسمت کرده و به خوبی بشویید و خشک کنید.
آن‌ها را با سیب زمینی، نمک، فلفل سیاه، یک دوم قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز و یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون در ظرف مناسبی مخلوط کنید.
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
زیره را در تابه (بدون روغن) روی حرارت کمی تفت دهید تا برشته شود.
سیر ریز خردشده، یک قاشق سوپخوری روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زیره تفت داده شده و یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز باقیمانده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید تا سس یکدستی حاصل شود.
برگ رزماری، بته‌های سیر پوست کنده حبه حبه شده و یک دوم قاشق سوپخوری از سس را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
مخلوط سیب زمینی.قارچ و بال های مرغ مزه دار شده را درون سینی فر ریخته و روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
آب ناشی از پخت مرغ و سیب زمینی و قارچ درون سینی را با برس روی مواد بمالید.مخلوط رزماری و حبه‌های سیر و فلفل قرمز خردشده را میان مواد بچینید و به مدت ۳۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.
سپس سرو کنید.

غذایی سالم و خوشمزه که امیدواریم از خوردنش نهیات لذت را ببرید.
نوش جان

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.