طرز تهیه کماج تابه ای خوشمزه

طرز تهیه کماج تابه ای خوشمزه

کماج تابه ای

مواد لازم:
آرد سفید؛یک پیمانه
آرد برنج؛یک پیمانه
شیر یا آب؛یک دوم پیمانه
گلاب؛دو قاشق غذاخوری
تخم مرغ؛دو عدد
شکر؛یک چهارم پیمانه
روغن مایع؛یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر
وانیل؛نوک چاقو
عرق هل در صورت تمایل ؛یک ق چ
زعفران دم کرده به مقدار لازم

طرز تهیه کماج تابه ای:
تخم مرغ وشکر و وانیل رو با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .

بعد روغن مایع و شیر یا اب و گلاب و هل و زعفران را مخلوط کنید به ترتیب اضافه کنید .

ومخلوط آردها و بکینگ پودر الک شده را هم اضافه و مخلوط کنید .

غلظت مواد مثل غلظت ماست هست مایه را داخل تابه دوطرفه که چرب وکاغذ روغنی انداختید ریخته واشر دور تابه رو در اورده و روی شعله پخش کن داغ شده وشعله ملایم به مدت حدود سی دقیقه قرار دهید و بعد از پخت پشت و رو کرده .
طرفدگیرش هم سرخ شود. میتوانید مثل پنکیک داخل تابه گرد کوچک هم درست کنید .