طرز تهیه پودینگ برنج و خرما

 

 
 
مواد لازم:
 
  •  2 فنجان شیر كم چرب
  •  3 قاشق غذ‌اخوری شكر سفید
  •  2 فنجان برنج پخته
  •  15عدد خرما
 
طرز تهیه:
 
 ابتدا برنج‌ها را در مخلوط كن بریزید تا له شوند. شیر را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.سپس برنج و خرماها را در شیر بریزید و به‌مدت 20دقیقه هم بزنید تا خرماها نرم شوند.حالا می‌توانید آن را میل كنید.
مسقطی با خامه و پسته هم یكی از خوراكی‌های ویژه‌ ماه رمضان است كه اگر حوصله تهیه آن را داشته باشید، می‌توانید با یك شیرینی خوش طعم و مقوی از مهمانان روزه‌دار خود پذیرایی كنید.

 

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.