طرز تهیه گوشت و لوبیا؛ غذای محلی اصفهانی ها

مواد لازم:

    گوشت (ترجیحا گوشت دنده چرب): 250 گرم
    لوبیا سفید: یک پیمانه
    سبزی (شامل تره، جعفری و شنبلیلیه): یک کیلو
    برنج: یک پیمانه
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل: به مقدار لازم
    ادویه: به مقدار لازم

 غذاهای محلی ایران؛ از اصفهان تا قشم
 
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را با لوبیا بگذارید تا نیم پز شود. بعد سبزی (دقت کنید که خرد نشده باشد) را به همراه برنج اضافه کنید تا وقتی که لعاب بیندازد. نمک، فلفل و ادویه را در آخر اضافه کنید. در پایان پخت غذا، آن را با گوشت کوب بکوبید تا کشدار شود.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.