طرز تهیه ارده پلو

مواد لازم:
 

    برنج: 4 پیمانه
    ماش: 2 پیمانه
    نمک: به مقدار لازم
    ارده تیره رنگ (همون کنجد سایید): به مقدار دلخواه

 غذاهای محلی ایران؛ خوزستان، اصفهان و دامغان
 
طرز تهیه:
 
1. این پلو مانند ماش پلو کم نمک هستش. ماش را قبلا خیس کرده و بپزید. برنج را داخل آب جوش ریخته و ماشی که قبلا پخته و آبش رو کشیده، داخل برنج بریزید و آبکش کنین.
2. سپس ماش پلو رو دم کنین. بعدا پلو ماش دم کشیده رو توی سینی می کشیم تا کمی بخارش خارج بشه.
3. نیازی نداره روغن بهش بدین چون ارده چرب هستش. سپس به میزان دلخواه ارده روی پلو بریزین و با چنگال هم بزنین و سپس همراه با شیره خرما سرو کنین.

نکات:
1.    این همون ارده پلو یا آش خرده خوزستان هستش.
2.    اونایی که ارده دوست نداشته باشن این غذا رو نمی پسندن. بعضی وقتا به جای شیره خرما و سییلون که خرمای سابیده هستش، خود خرما رو موقع دم کشیدن لا به لای برنج میذارن. که اینجوری هم خوشمزه میشه. مقدار ارده دلخواه هستش.
 

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.