طرز تهیه ساندویچ فاهیتای مرغ

مواد لازم:

    سینه مرغ (بدون پوست و استخوان): 700 گرم
    فلفل قرمز (پودر شده): 2 ق چ
    زیر (پودر شده): یک و یک دوم ق چ
    پاپریکا: یک ق چ
    تخم گشنیز: یک دوم ق چ
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    فلفل دلمه ای قرم: 1 عدد
    فلفل دلمه ای سبز: 1 عدد
     فلفل دلمه ای زرد: 1 عدد
    پیاز: 1 عدد
    سیر (ریز خرد شده): 1 حبه
    روغن زیتون: 3 ق س
    آب لیموی شیرازی تازه: 2 ق س
    برگ گشنیز (خرد شده): 3 ق س
    نان تورتیا: 8 عدد

 8 غذای جدید و خوشمزه با مرغ (2)
 
طرز تهیه:
1. ابتدا دمای فر را روی 200 درجه سانتی گراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید و سینی فر را با اسپری روغن چرب کنید. فلفل قرمز، زیره، پاپریکا، تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2. فلفل دلمه ای و پیاز را باریک برش داده و در سینی فر پخش کنید. مرغ را به ابعاد کوچک برش دهید و روی فلفل ها قرار دهید. سیر ریز خرد شده و مخلوط چاشنی ها را اضافه کنید روغن زیتون را روی مواد بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
 
3. سینی را حدود 18 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا سبزیجات نرم شوند و مرغ کاملا بپزد (پس از گذشت نیمی از زمان پخت، مواد را مخلوط کنید). نان های تورتیا را در فویل بپیچید و در 5 دقیقه آخر پخت مواد را در فر قرار دهید تا گرم شوند.
 
4. آب لیمو ترش را روی مخلوط مرغ بریزید و برگ گشنیز خرد شده را روی آن بپاشید. در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. مخلوط مرغ را در نان های تورتیا سرو کنید.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.