طرز تهیه رول سوخاری مرغ و ژامبون

مواد لازم:

    فیله مرغ: 3 عدد
    ژامبون: 3 ورقه
    پنیر چدار: 3 ورقه
    تخم مرغ (کمی زده شده): یک عدد
    پودر سوخاری: 2 پیمانه
    روغن: برای سرخ کردن
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    سیر (له شده): 2 حبه
    پاپریکا: به مقدار لازم

 
طرز تهیه:
1. با استیک کوب روی فیله های مرغ بکوبید تا پهن شوند. سیر له شده را روی فیله های مرغ بمالید و نمک و فلفل سیاه بزنید و پاپریکا بپاشید.
 
2. روی هر یک از فیله ها یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر قرار دهید و آنها را رول کنید. رول های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
 
3. سپس آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.