طرز تهیه کباب لقمه

مواد لازم:

    قلوه گاه گوسفندی: 300 گرم
    خرده راسته گوسفندی: 450 گرم
    پیاز (چرخ شده): 250 گرم
    نمک: 2 ق س
    فلفل سیاه (پودر شده): یک ق س سرخالی
    زعفران (حل شده در آب): نصف پیمانه
    تخم مرغ: 3 عدد
    جوش شیرین: 2 ق چ

کباب های خانگی
 
طرز تهیه:
 
ابتدا گوشت قلوه گاه گوسفندی و خرده راسته را نمک زده و یک بار چرخ کرده و به مدت یک تا چند روز در یخچال نگهدارید. مقدار گوشتی را که نیاز دارید از یخچال خارج و پیازی که از قبل چرخ کردید (آب پیاز را کمی بگیرید) همراه پودر فلفل سیاه، زعفران، تخم مرغ و جوش شیرین مخلوط کرده و دو بار دیگر چرخ کرده و در ظرفی لبه دار بریزید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.
 
گوشت را مدت کوتاهی در فریزر نگهدارید طوری که یخ نزند سپس از فریزر بیرون بیاورید و به اندازه دلخواهتان چونه هایی بردارید و به سیخ بکشید طوری که همه جای گوشت یکسان باشد. روی سیخ با انگشت شست گل بیاندازید و روی منقل قرار دهید.

جایگزین گوشت:
 
در صورت پیدا نکردن قلوه گاه گوسفند یا خرده راسته گوسفندی از قلوه گاه گوساله و قلوه گاه گوسفندی استفاده یا سردست گوساله و قلوه گاه گوسفندی استفاده نمایید.
نکته:
 
1.    پیاز را چند ساعت زودتر چرخ کنید و در ظرف پلاستیکی در بسته قرار دهید تا آب پیاز گرفته شود.
2.    ابتدا منقل را روشن کنید که کاملا داغ شود بعد حرارت را کم کنید که کباب روی منقل نریزد.
3.    آب دستی که برای کباب استفاده می کنید خیلی داغ و خیلی سرد نباشد. می توانید از آب پیاز استفاده کنید.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.