طرز تهیه قزل آلا با بادام و جعفری

مواد لازم:

        روغن زیتون به میزان لازم
        نمک  ۱/۲ قاشق چای خوری
        فلفل سیاه  به میزان لازم
        ماهی قزل آلا  ۴ تکه
        بادام  ۸۵ گرم
        برگ جعفری تازه  ۱ پیمانه
       لیمو ۲ عدد

 
قزل آلا با بادام و جعفری

طرز تهیه:

1-در ماهیتابه ای نچسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط رو به بالا بگذارید.

2-به فیله های ماهی کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. با احتیاط ۲ عدد از فیله ها را در ماهیتابه بگذارید(پوست آن ها رو به بالا باشد).

3-درجه حرارت را به متوسط کاهش دهید و فیله ها را برای حدود ۴ تا ۵ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، بپزید. با احتیاط آن ها را برگردانید و آن ها را برای حدود ۲ دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.

4-آن ها را از ماهیتابه خارج کرده، ماهیتابه را تمیز کرده و فیله های باقیمانده را بپزید.

5-بعد از پخت ماهی ها، ماهیتابه را تمیز کنید، ۱ قاشق غذاخوری به علاوه ی یک قاشق چای خوری روغن زیتون را به همراه بادام ها در آن بریزید و آن ها را برای حدود ۱ دقیقه تا طلایی رنگ شوند، تفت دهید.

6-ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و فورا جعفری خرد شده و رنده پوست لیمو ها را به آن ها اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.

7-آب لیمو ها را اضافه کرده و مواد را روی حرارت گذاشته و هم بزنید. وقتی سس شروع به قل زدن کرد، آن را از روی حرارت برداشته، روی ماهی ها ریخته و سرو کنید.

 
نکاتی در رابطه با تهیه ی قزل آلا با بادام و جعفری:

1– از ۴ عدد فیله ماهی قزل آلا استفاده کنید.

2– از بادام بدون پوست استفاده کنید، آن ها را خرد کنید.

3– برگ های جعفری را درشت خرد کنید.
4– پوست لیمو ها را رنده کرده و آب آن ها را بگیرید.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.