طرز تهیه لازانیای سبزیجات

مواد لازم:

    ورقه لازانیا: 12 عدد
    روغن زیتون: 2 ق س
    کلم بروکلی (خردشده): 150 گرم
    هویج (رنده شده): 4 الی 5 عدد
    قارچ (خرد شده): 150 گرم
    تره فرنگی (خرد شده): یک عدد
    لوبیا سبز (خرد شده): یک مشت
    نخودفرنگی (پخته): 4 ق س
    پنیر کاتیج: 300 گرم
    پنیر پارمزان (رنده شده): 3 ق س
    پنیر ماتزرلا (خرد شده): 120 گرم

مواد لازم سس:

    گوجه فرنگی (پوست کنده و له شده): 400 گرم
    پیاز (نگینی خرد شده): یک عدد
    سیر (له شده): 2 حبه
    فلفل قرمز (پودر شده): یک دوم ق چ
    ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
    شکر: به مقدار لازم
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    روغن زیتون: به مقدار لازم

لازانیا، تارت و کیک سبزیجات

طرز تهیه:

1. کلم بروکلی و لوبیا سبز را در آب بپزید و سپس کنار بگذارید. قارچ را در روغن تفت دهید تا آب آن بخار شود و سپس به ظرف مناسبی انتقال دهید. هویج رنده شده و تره فرنگی خرد شده را نیز در روغن تفت دهید تا نرم شوند.

2. سبزیجات پخته و تفت داده شده و نخودفرنگی پخته را در ظرف مناسبی روی حرارت با هم مخلوط کنید و تفت دهید.

3. ظرف را از روی حرارت بردارید و پنیر کاتیج و پارمزان را با هم مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید.

4. ورقه های لازانیا را مطابق دستورالعمل روی بسته آن بپزید. چند ورقه لازانیا کف ظرف فر چیده و روی آن سس بمالید و مقداری از مخلوط سبزیجات را اضافه کنید.

5. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. روی لایه آخر سس بمالید و پنیر ماتزرلای خرد شده باشد. لازانیا را حدود 20 الی 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

طرز تهیه سس:

پیاز را در روغن زیتون تفت دهید. گوجه فرنگی پوست کنده و له شده و سیر را اضافه کنید. نمک، مقدار کمی شکر، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ارگانو بپاشید و به تفت مواد ادامه دهید، مرتب آن را هم بزنید تا سس غلظت یابد.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.