طرز تهیه تارت ژامبون و سبزیجات

مواد لازم لایه زیرین:

  • آرد: یک و یک دوم پیمانه
  • کره: یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زرده تخم مرغ: یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • جوز هندی (پودر شده): به مقدار لازم
  • زنجبیل (پودر شده): به مقدار لازم

مواد لازم لایه میانی:

  • کلم بروکلی (خردشده): 300 گرم
  • ژامبون (خرد شده): 150 گرم
  • گوجه فرنگی (پوست کنده و خردشده): 2 عدد
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پنیر چدار (رنده شده): 100 گرم
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلقل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

1. آرد، کره، تخم مرغ، زرده تخم مرغ و چاشنی ها را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. آن را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را در قالب تارت پهن کنید و با چنگال لبه های آن را فرم دهید.

2. قالب را حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قراردهید.

3. کلم بروکلی را خرد کرده و حدود 3 دقیقه در آب و نمک در حال جوشیدن قرار دهید تا بپزد. پس از خنک شدن آن را به همراه گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده و زامبون روی لایه زیرین قرار دهید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل کمی بزنید و سپس روی مواد بریزید.

4. پنیر چدار رنده شده را به همراه برگ جعفری ریز خرد شده روی تارت بپاشید و حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگران (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.