طرز پخت ماهی اندونزی

مواد مورد نیاز:
– ماهی 2 عدد
– زنجبیل تازه 1 قاشق غذاخوری
– نارگیل تازه 4 قاشق غذاخوری
– روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
– سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
– سس سویا 2 قاشق غذاخوری
– شکر 1 قاشق غذاخوری
– نمک 1 قاشق چایخوری
– سیر 2 حبه – فلفل قرمز ( چیلی ) 1 عدد
– پیازچه 4 ساقه
– سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
– پنیر پارمیزان 150 گرم
– پوره سیب زمینی 2 پیمانه
– شیر نارگیل 100 سیسی

طرز تهیه ماهی اندونزی:
ماهی را تمیز کرده داخل شکم آنرا خالی می کنیم و پس از آنکه خوب شسته شد می گذ اریم تا آب آن رفته با دستمال خشک می کنیم . سپس تمام مواد( زنجبیل تازه ، نارگیل ، روغن زیتون ، سس گوجه فرنگی ، سس سویا ، شکر ، نمک ، سیر ، فلفل قرمز وپیازچه ) را با هم میکسر کرده سس مخصوص را آماده کرده و داخل شکم ماهی مالیده سپس با پوره سیب زمینی پر کرده داخل ظرف گذاشته در فر با دمای 350 درجه بمدت 30 دقیقه بپزد.

 

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.