طرز تهیه استیک ماهی

مواد مورد نیاز:
فیله ماهی 400 گرم
سس خردل 2 قاشق چایخوری
سیر 2 حبه
سرکه قرمز 2 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
خامه 2 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
کره 40 گرم
خردل 1 پیمانه

طرز تهیه  استیک ماهی :
ابتدا ماهی را با روغن زیتون ، سس خردل و سرکه قرمز و سیر و نمک و فلفل مزه دار کنید . 30 دقیقه آنها را در تابه چدنی با روغن کمی سرخ کنید . برای تهیه سس کره را آبکرده سس خردل را اضافه کنید بعد از حدوداٌ 2 دقیقه خامه را افزوده تا کاملاٌ سس یکدست شود . نمک و فلفل را افزوده و هم بزنید. این غذا برای 4 نفر می باشد.

 

افزودن دیدگاه