طرز تهیه فلافل ماهی

مواد مورد نیاز:
پیاز متوسط 1 عدد
ادویه به مقدار لازم
فلفل سیاه ، قرمز، سبز به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
نخود 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه فلافل ماهی
ابتدا ماهی را با آب می جوشانیم به مدت 5 دقیقه استخوانهای آنرا در آورده و چرخ می کنیم یا خوب می کوبیم تا نرم شود نخود را قبلاً خیس کرده تا حجم آن دو برابر شود یا در صورت کمبود زمان آنرا می پزیم و چرخ می کنیم می توانیم از آرد نخود چی یا آرد گندم - جو - ذرت یا برنج نیز استفاده کنیم ولی نخود خوشمزه تر است تخم مرغها را خوب می زنیم سپس ماهی چرخ کرده نخود چرخ کرده و تخم مرغها را با هم مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم فلفل سبز را ریز کرده کمی فلفل سیاه و قرمز را به همراه نمک و ادویه اضافه می کنیم و دوئباره هم می زنیم و روغن را داغ کرده و مایه را به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و گرد می کنیم در روغن انداخته و سرخ می کنیم تا طلایی شود از داخل روغن در آورده و روی کاغذ خشک کن آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود در ظرف چیده به همراه لیمو ترش یا سس قرمز سرو می کنیم فلافل حتماً باید داغ خورده شود.

افزودن دیدگاه