روش پخت فیله ماهی با سس لیمو

مواد مورد نیاز :
فیله ماهی شیر یا تن 600 گرم
– سیب زمینی 500 گرم
– کره 250 گرم
– شکر 20 گرم
– نمک ، فلفل سیاه بمیزان لازم
– آرد 4 قاشق غذاخوری
– زرد چوبه 4/1 قاشق چایخوری
– قرص عصاره ماهی یا سبزیجات 2 عدد
– شیر 1 لیتر
– لیمو ترش 3 عدد
– شبد تازه ، کاهو و میوه و فلفل برای تزیین

طرز تهیه فیله ماهی با سس لیمو
فیله ماهی را با کره سرخ می کنیم .بعد کاهو را خرد کرده داخل دیس ریخته فیله ماهی را روی آن قرار داده سس لیمو را روی فیله سرخ شده ریخته و با میوه فصل و شبد تزیین می کنیم در ضمن سیب زمینی را می توان سرخ یا آب پز کرده و در کنار فیله ماهی گذاشته و به جای برنج ا ز آن استفاده کرد و مقداری سس لیمو روی سیب زمینی آب پز شده می ریزیم .

طرز تهیه سس لیمو :
ابتدا کره را آب کرده و بعد 3 قاشق آرد را در آن حل می کنیم و شیر را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم . کمی زرد چوبه برای رنگ سس به آن اضافه می کنیم و سپس عصاره ماهی یا سبزیجات به آن اضافه می کنیم ( یک قرص عصاره برای هر لیتر ) کمی فلفل سیاه برای عطر در صورت نیاز نمک به اندازه کافی .بعد ا ز یک یا دو دقیقه جوشیدن سس آماده می باشد .

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.