روش تهیه فارفاله میگو و سس قارچ

مواد مورد نیاز:
فارفاله یا ‌پاستای پاپیونی شکل یک بسته
میگو برای هر بشقاب6 عدد
پیاز 1 عدد
قارچ 5 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن و پودر سیر به مقدار کافی
سس کچاب 1 قاشق چایخوری
سس مایونز 1 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیهفارفاله میگو و سس قارچ
برای آماده کردن فارفاله میگو ،میگو ها را در سیخ چوبی زده و سرخ کنید. می توانید برای زیباتر شدن آن، بین میگو ها،‌ زیتون یا فلفل دلمه ای بگذارید.پاستا را مطابق با دستور روی بسته آن با مقداری آب و روغن و نمک بپزید. فلفل دلمه را خرد کرده در آب درحال جوش بریزید. بعد از نرم شدن پاستا آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید.
روغن زیتون و مقداری آویشن را با هم مخلوط کرده پاستا را به آن آغشته کنید.سپس از سس قارچ روی فارفاله ریخته و همراه میگو ها سرو کنید.

طرز تهیه سس قارچ فارفاله میگو:
ابتدا پیاز را خلال نازک کرده و در کمی روغن مایع تفت می دهیم.بعد از این که پیاز طلایی رنگ شد، قارچ را خرد کرده به آن اضافه می کنیم.بعد از حدود 5 دقیقه از روی شعله برداشته به آن مایونز،‌ ماست،‌ کچاب و ادویه اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.

افزودن دیدگاه