طرز تهیه پورۀ گوشت مرغ و زردک

مواد لازم :
زردک ۳۵۰ گرم
گوشت سنه مرغ بدون پوست و استخوان ۱۱۵ گرم
شیرخشک یک چهارم و یک پیمانه / ۳۰۰ میلی لیتر
به اندازه ۲.۵ پیمانه ( ۶۰۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- زردک را پوست بگیرید ، قسمت چوبی و ته آن را جدا کند ، آن را بشویید و خرد کنید .
2-گوشت مرغ را با آب سرد بشویید و به صورت تکه های کوچک ببرید .
3- زردک ، گوشت مرع و شیر را در قابلمه بریزید . در آن را ببندید و بگذارید با حرارت ملایم به مدت 20 دقیقه بجوشد تا زردک ها نرم شوند .
4- مخلوط گوشت مرع و زردک را به صورت پوره در آورید ، یا از الک رد کنید تانرم و روان شود . 5- با قاشق مقدار کمی از غذا را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودکتان بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
6- باقی مانده پوره را بسته بندی کرده ، هر چه سریع تر در یخچال بگذارید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توانید آن را در فریزر هم نگه داری کنید .
نکته ها :
اگر پوره خیلی روان و شل است ، مایع آن را در مخلوط کن بریزید ، بعضی از غذاهای جویدنی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به صورت نرم و روان درآید ، سپس باقی ماندۀ مواد را اضافه کنید . اگر از دستگاه چند کاره برای مخلوط کردن مواد استفاده می کنید . همۀ غذای جویدنی را با مقدار اندکی مایع مخلوط کنید و سپس در صورت نرم شدن مواد ، باقی مانده مایع را به آن اضافه کنید .

 

افزودن دیدگاه