طرز تهیه کرم سیب و پرتقال

مواد لازم :
سیب ۲ عدد
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق چای خوری
آب پرتقال ۱ قاشق غذاخوری
پودرکاسترد ( نوعی سس دسر ) ۱ قاشق غذا خوری
شکر نرم ۱ قاشق چای خوری
شیر خشک دو سوم پیمانه / ۱۵۰ میلی لیتر
به اندازه ۱ پیمانه ( ۲۵۰ میلی لیتر ) تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- سیب ها را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید ، هسته ها ی آن ها را در آورد و سپس سیب ها را پوست بگیرید و خرد کنید . سیب ها را همراه پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال داخل قابلمه بریزید .
2- در ظرف را ببندید و بگذاریدمدت 10 دقیقه به آرامی بپزد . هر چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا سیب ها نرم شوند .
3- پودر کاسترد و شکر را با مقدار کمی شیر مخلوط کنید ، باقی مانده شیر را بجوشانید و سپس به مخلوط کاسترد اضافه کنید و کاملاً ان را هم بزنید .
1- کاسترد را به موادداخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید به آهستگی بجوشد ؛ محتوای قابلمه را هم بزنید تا غلیظتر شود .
5- مواد پخته شده را در مخلوط کن بریزید تابه صورت یکدست درآیند
6- با قاشق مقدار کمی از آن را در ظرفی بریزید . پیش از آن که غذا را به کودک بدهید ، دمای آن را امتحان کنید . اگر لازم است بگذارید تا سرد شود .
7- باقی مانده کرم میوه ای آماده شده را بسته بندی کرده، و هر چه سریعتر در یخچال قرار دهید . ظرف مدت 24 ساعت آن را مصرف کنید .
* می توان آن را در فریزر نگه داری کرد .

 

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.