طرز پخت نان تخم مرغی انگشتی

مواد مورد نیاز :
نان تست نرم ۲ عدد
تخم مرغ ۱
شیر گاو ۱ قاشق غذا خوری / ۳۰ میلی لیتر
روغن به مقدار کم
به اندازه ۱۶ عدد تهیه می شود

طرز تهیه نان تخم مرغی انگشتی :
1- خمیر داخل نان ها را در آورده ، هر یک را از وسط نصف کنید . سپس آن ها را به صورت تکه های کوچک تر ببرید .
2- تخم مرغ را در ظرف جداگانه ایی بشکنیدو شیر را به آن بیفزایید . تکه های نان را در این ظرف فروبرده ، دو طرف آن ها را به این مخلوط آغشته کنید .
3- مقدار کمی روغن در ماهی تابه بریزید و بگذارید تا کاملاً داغ شود . سپس نان ها را در ماهی تابه قرار دهید تا دو طرف آن سرخ شود .
4- بگذارید تا نان ها کمی سرد شوند . از این نان ها می توانید به عنوان یک غذای انگشتی یا بخشی از یک وعده غذای اصلی برای کودک استفاده کنید .

 

افزودن دیدگاه