طرز پخت نان پنیری

مواد لازم :
روغن به مقدار کم
آرد ( بدون مخمر ) ۱.۵ پیمانه / ۱۷۵ گرم
کره یا مارگارین ۷۵ گرم
پنیر پیتزای رنده شده ۱۱۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
به اندازه ۴۲ عدد تهیه می شود.

طرز تهیه نان پنیری :
1- فر را از قبل ، با حرارت 200 درجه سانتی گراد یا 400 درجه فارنهایت گرم کنید . سینی مخصوص فر را با روغن چرب کنید
2- آرد را در ظرفی ریخته ، به آن کره یا ماگارین اضافه کنید . کاملاً با هم مخلوط کنید تا به صورت یکدست درآیند. سپس پنیر رنده شده را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید .
3- تخم مرغ را در ظرف جداگانه ای بشکنید.به اندازه یک قاشق غذا خوری از تخم مرغ را کنار بگذارید و بقیه آن را به این مخلوط اضافه کنید . خمیر را کاملاً ورز دهید . اگر لازم است مقدار کمی آب به آن اضافه کنید .
4- خمیر را به صورت یک مستطیل در ابعاد 20× 30 سانتی متر روی سطحی که آرد پاشیده اید ، باز کنید . با قلم مو ، باقی مانده تخم مرغ را روی سطح این خمیر بمالید
5- از این مستطیل ، نوارهایی در ابعاد 1× 5/7 سانتی متر ببرید و با فاصله در سینی فر بچینید .
6- به مدت 8 تا 10 دقیقه آن ها را در فر بپزید تا طلایی شوند . سپس سینی را بیرون آورده ،بگذارید تا نان ها سرد شوند .
7- یک یا دو تکه از این نان ها را به کودک بدهید . باقی مانده آن ها را در ظرف پلاستیکی بسته بندی کنید . در این صورت ،می توان تا بیش از یک هفته آن ها را نگه داری کرد .
* می توان این نان ها را در ظرف های پلاستیکی بسته بندی کرده ، به مدت بیش از سه ماه در فریزر نگه داری نمود .
نکته:
می توان به جای پنیر پیتزا یاجدار ، از پنیرهای طعم دار (بسته به ذائقه کودک) نیز استفاده کرد .

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.