روش تهیه کیک های کوچک قالبی (کیک یزدی)

مواد مورد نیاز  :
کره نباتی ۵۰ گرم
شکر نرم ۵۰ گرم
آرد مخمردار ۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
به اندازه ۲۶ عدد تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- فر را از قبل ، با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 فارنهایت گرم کنید . 26 عدد کاغذ مخصوص کیک کوچک خریداری کرده ، آن ها را در سینی مخصوص فر بچینید .
2- همه مواد لازم برای تهیه این کیک را در ظرفی ریخته ، کاملاً هم بزنید تا مایع خمیری شکل یکدستی حاصل شود .
3- از این مخلوط د رتمام کاغذهای مخصوص کیک به طور مساوی بریزید . بگذارید به مدت 8 تا 10 دقیقه داخل فر بپزد تا پف کرده ، طلایی رنگ شوند .
4- کیک ها را از داخل فر خارج کرده ، بگذارید تا سرد شوند . سپس کاغذ زیر آن ها را جدا کنید . یک یا دو کیک به کودک بدهید تا بخورد .
5- بقیه کیک ها را در ظرف پلاستیکی قرار دهید . می توانید بیش از سه روز نیز این کیک ها را نگه دارید .
* کیک ها را در ظرف پلاستیکی ف بیش از سه ماه در فریزر نگه داری کرد .
نکته:
کیک را از وسط نصف کنید و روی نیمه زیری ، کمی مربای بدون قند بریزید و نیمه دیگر را روی آن قرار دهید . سپس این کیک مربایی را به کودک بدهید تا بخورد .

 

افزودن دیدگاه