روش پخت بریانی گوشت و پوره سیب زمینی

مواد مورد نیاز:
پیاز کوچک یک دوم عدد
گوشت گاو چرخ کرده بدون چربی ۱۷۵ گرم
آرد ( بدون مخمر ) ۲ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب گوشت ۱۵۰ میلی گرم
ادویه به مقدار کم
شلغم زرد ۵۰ گرم
زردک کوچک یک دوم عدد
سیب زمینی متوسط ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
هویج یک دوم عدد
نخود فرنگی فریز شده ۴۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
به اندازه دو وعده تهیه می شود .

طرز تهیه:
1- فر را از قبل ، با درجه حرارت 190 درجه سانتی گراد یا 375 درجه فارنهایت گرم کنید . پیاز را کاملاً خرد کنید . پیاز و گوشت چرخ کرده را در قابلمه کوچکی با حرارت ملایم بدون روغن تفت دهید .
2- آرد ، رب گوجه فرنگی ، آب گوشت و ادویه را به آن بیفزایید . منتظر بمانید تا به جوش آید . سپس در ظرف را ببندید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد . هر چند دقیقه یکبار ، آن را هم بزنید .
3- شلغم زرد ، زردک و سیب زمینی را خرد کرده ، بگذارید در قابلمه دیگری به مدت 20 دقیقه بپزند تا کاملاً نرم شوند .
4- این سبزیجات پخته شده را با شیر و نصف کره کاملاً مخلوط کنید و بکوبید .
5- گوشت چرخ کرده پخته شده را با قاشق ، به طور مساوی در دو ظرف مخصوص فر بریزید ، سپس سبزیجات کوبیده شده را روی آن ها اضافه کنید .باقی مانده کره را هم روی سبزیجات بریزید .
6- هر دو ظرف را در سینی فر قرار داده ، بگذارید به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزند تا سطح روی آن ها طلایی شوند .
7- هویج را پوست گرفته ، به صورت ورقه های نازک در آورید . با قالب های مخصوص ، اشکال گوناگونی از این ورقه های نازک هویج جدا کنید . در قابلمه حاوی آب جوش ، همراه با نخود فرنگی ، به مدت 5 آن هارا بپزید . آب آن را جدا در کنار بریانی آن را مصرف کنید . به خاطر داشته باشید که غذای پخته شده در فر بسیار داغ است . بنابراین ، بهتر است همیشه پس از بیرون آوردن ظرف غذا را از فر ، بگذارید تا غذا سرد شود و سپس آن رابه کودک بدهید .

افزودن دیدگاه