روش پخت آش انار

مواد مورد نیاز:
▪ سبزی آش : یک کیلو
▪ گوشت چرخ کرده : ۲۰۰گرم
▪ لپه : یک و نیم پیمانه
▪ بلغور : یک و نیم قاشق
▪ رب انار : یک و نیم قاشق
▪ برنج : یک و نیم پیمانه
▪ باقالای مازندرانی : ۱۰۰گرم
▪ پیاز : یک کیلو
▪ نعناع : سه قاشق
▪ آب انار : یک لیوان
▪ نمک فلفل زرچوبه به میزان دلخواه

طرز تهیه  آش انار :
بلغور لپه و برنج را با هم پخته و سپس سبزی را به آن می افزاییم و پس از افزودن نمک و زردچوبه و فلفل می گذاریم تا خوب پخته شوند . سپس باقالا و نصف پیاز داغ و نعناع داغ را به آن می افزاییم بعد از پخته شدن باقالاها رب انار و آب انار را نیز به آش افزوده می گذاریم تا آش خوب جا بیفتد . در انتها گوشت را که به صورت کفته ریزه سرخ کرده ایم به آش اضافه می کنیم با باقی مانده پیاز داغ و نعناع داغ آش را تزیین کرده و نوش جان کنید .

 

افزودن دیدگاه

لطفا پاسخ سوال را بنویسید.