روش پخت سس خامه با مایکروفر

مواد مورد نیاز :
پیاز 2 عدد
کره 60 گرم
ترخون 25 گرم
نعناع 25 گرم
جعفری ساطوری شده 25 گرم
آب گوشت 0.4 لیتر
خامه 100 گرم
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه  سس خامه با مایکروفر :
ابتدا کره را در یک ظرف پیرکس بریزید و مدت 30 ثانیه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. بعد پیاز خرد شده را داخل آن ریخته و مدت 3 دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید . سپس آرد را داخل ظرف بریزید و خوب آن را نرم کنید . آب گوشت را بتدریج اضافه کنید و مرتبا مخلوط را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سبزی های معطر را نیز داخل آن بریزید و مدت 10 دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید ( روی قدرت 50% ) تا سس غلیظ شود . نمک و فلفل نیز به ان اضافه کنید ، سپس سس را از مایکروفر بیرون آورده از صافی عبور دهید و دوباره به مدت 10 دقیقه داخل مایکروفر با قدرت 100% بگذارید تا کاملا غلیظ شود. به سس آماده شده ، خامه اضافه کنید و برای گوشت های سفید از آن استفاده کنید .

 

افزودن دیدگاه