روش پخت سس خامه با مایکروفر

مواد مورد نیاز :
پیاز ۲ عدد
کره ۶۰ گرم
ترخون ۲۵ گرم
نعناع ۲۵ گرم
جعفری ساطوری شده ۲۵ گرم
آب گوشت ۰.۴ لیتر
خامه ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه  سس خامه با مایکروفر :
ابتدا کره را در یک ظرف پیرکس بریزید و مدت ۳۰ ثانیه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. بعد پیاز خرد شده را داخل آن ریخته و مدت ۳ دقیقه دیگر در مایکروفر بگذارید . سپس آرد را داخل ظرف بریزید و خوب آن را نرم کنید . آب گوشت را بتدریج اضافه کنید و مرتبا مخلوط را هم بزنید تا آرد گلوله نشود. سبزی های معطر را نیز داخل آن بریزید و مدت ۱۰ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید ( روی قدرت ۵۰% ) تا سس غلیظ شود . نمک و فلفل نیز به ان اضافه کنید ، سپس سس را از مایکروفر بیرون آورده از صافی عبور دهید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% بگذارید تا کاملا غلیظ شود. به سس آماده شده ، خامه اضافه کنید و برای گوشت های سفید از آن استفاده کنید .