روش تهیه پای پوره سیب زمینی با مایکروفر

مواد مورد نیاز :
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
سیب زمینی ۹۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آرد سفید ۱۵ گرم
رب گوجه فرنگی ۱۵ گرم
آب ۰.۰۹ لیتر
شیر هموژنیزه ۰.۱۵ لیتر
کره ۱۵۰ گرم
روغن ۱۵ گرم
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه پای پوره سیب زمینی با مایکروفر
ابتدا پیاز را خرد کرده و روغن به ان اضافه نمایید و مدت ۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید . سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و مدت ۲ دقیقه دیگر داخل مایکروفر بگذارید و در این مدت یکبار مخلوط گوشت و پیاز را هم بزنید. حالا آرد ، نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را که در آب حل کرده اید به ان اضافه کنید و درب آن را گذاشته و مدت ۱۰-۸ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید و در این فاصله آن را ۲ بار هم بزنید .
سیب زمینی ها را پوست کنده و به ابعاد ریز خرد کنید و داخل یک ظرف پیرکس جداگانه بریزید و حدود ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و روی پوشش را سوراخ کنید و مدت ۱۷-۱۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. پس از این مدت ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت ۵ دقیقه روی آن را بر ندارید ، سپس سیب زمینی ها را نرم کرده و با تخم مرغ ، شیر باقی مانده و کره مخلوط نموده روی گوشت پهن کنید و روی آن پنیر پیتزا بپاشید و مدت ۴-۳ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید تا پنیر آب شود.