طرز پخت دلمه گوجه فرنگی با مایکروفر

مواد مورد نیاز :
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
گوجه فرنگی ۵ عدد
سبزی دلمه ۰.۵ فنجان
برنج ۰.۵ فنجان
لپه ۰.۳۵ فنجان
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
کره ۳۵ گرم
زعفران ۰.۵ قاشق مرباخوری
آب ۱ فنجان
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی با مایکروفر :
ابتدا لپه را ۲ الی ۳ ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت ۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید.
برنج را شسته به ظرف فوق اضافه کرده و ۲ برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به ان اضافه کنید و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. گوشت چرخ کرده ، پیاز داغ ، نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته آن را خوب مخلوط کرده و به مدت ۶-۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید، (در این فاصله آن را یکبار خوب هم یزنید ). مقداری رب گوجه را با آب جوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی مواد فوق را در یک ظرف بزرگ همراه سبزی دلمه خوب مخلوط کنید . سر گوجه فرنگی ها را به شکل دایره ببرید و بردارید و داخل انها را خالی کنید . داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید و بعد سر گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت ۲۵ – ۲۰ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار می دهیم .

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.