روش تهیه پوره سیب زمینی با مایکروفر

0 12

مواد مورد نیاز :
سیب زمینی ۱۰۰۰ گرم
شیر هموژنیزه ۰.۲ لیتر
کره ۲۵ گرم
خامه ۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده ۲ قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی ها را پوست کنده و آنها را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف گود مناسب ریخته و شیر و کره را نیز با آن مخلوط کنید و درب ظرف را گذاشته و ان را به مدت ۲۰ – ۱۵ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید و در مدت طبخ آن را یکبار هم بزنید. پس از این زمان ظرف را بیرون آورده پس از ۵ دقیقه درب ظرف را برداشته و مواد داخل آن را خوب له کرده ، خامه و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی آن را با جعفری ریز شده تزئین نمائید .

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.