روش تهیه نان گردویی با مایکروفر

مواد مورد نیاز :
تخم مرغ ۱ عدد
شیر هموژنیزه ۰.۰۶ لیتر
کره ۱۰۰ گرم
آرد سفید ۱۷۵ گرم
شکر ۷۵ گرم
خرما ۷۵ گرم
موز ۱ عدد
گردو ۵۰ گرم
خاک قند قدری

طرز تهیه :
شیر تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند ، شکر و آرد را نیز به ان اضافه کنید. هنگامیکه که آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را بیز در آن بریزید . سپس یک ظرف مناسب نسبتا مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتی متر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ان را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ – ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروفر قرار دهید . پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمایید. ( بهتر است در طول مصرف نان گردویی ، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود).

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.