روش تهیه نان گردویی با مایکروفر

مواد مورد نیاز :
تخم مرغ 1 عدد
شیر هموژنیزه 0.06 لیتر
کره 100 گرم
آرد سفید 175 گرم
شکر 75 گرم
خرما 75 گرم
موز 1 عدد
گردو 50 گرم
خاک قند قدری

طرز تهیه :
شیر تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند ، شکر و آرد را نیز به ان اضافه کنید. هنگامیکه که آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را بیز در آن بریزید . سپس یک ظرف مناسب نسبتا مسطح با دیواره 3 الی 4 سانتی متر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ان را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت 12 - 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید . پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمایید. ( بهتر است در طول مصرف نان گردویی ، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود).