اسپایسی چیز کیک عسلی

موارد مورد نیاز:

– بیسکویت پودر شده ۲۵۰ گرم
– کره آب شده ۱۰۰ گرم
– پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
– شکر قهوه ای ۱۱۰ گرم
– وانیل ۸/۱ قاشق چایخوری
– مخلوطی از ادویه ها ۱ قاشق چایخوری
– خامه ۱۲۵ گرم
– زرده تخم مرغ ۳ عدد
– سفیده تخم مرغ ۲ عدد

مواد لازم رویه عسلی :
– ساقه دارچین ۲ عدد
– برش پوست لیمو ۴ عدد
– عسل ۱۲۰ گرم
– آب ۱ قاشق سوپخوری
– ژلاتین ۴/۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه چیز کیک  عسلی
بیسکویت و کره را با هم مخلوط کرده کف قالبی به ابعاد ۲۳*۲۳ سانتی متر پرس می کنیم و در یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم. پنیر خامه ای را با هم زن به همراه شکر می زنیم تا صاف و یکدست شود وانیل و ادویه را اضافه می کنیم و زرده تخم مرغ ها را دانه دانه به مایه افزوده خوب مخلوط می کنیم خامه را افزوده سفیده ها را جداگانه می زنیم تا فرم بگیرد و با مایه مخلوط می کنیم و در قالب ریخته در فر گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه می پزیم و داخل فر با درب نیمه باز خنک می کنیم و یک شب در یخچال قرار می دهیم زمان سرو رویه عسلی را روی چیز کیک ریخته و سرو می کنیم .
طرز تهیه رویه عسلی : همه مواد را با هم مخلوط کرده می جوشانیم از روی حرارت برداشته می گذاریم تا سرد شود.

 
 

افزودن دیدگاه